I dok se na ljetnim sniženjima i dalje mogu pronaći izvrsni modni komadi za ljetnu i jesensku garderobu, bacili smo oko i na nove kolekcije i provjerili kakve se haljine mogu pronaći za nadolazeće razdoblje.

Galerija Shein, 240 kn C&A, 376 kn Reserved, 299,90 kn +12 H&M, 226 kn

Bliži se druga polovica kolovoza kada obično krenemo razmišljati o odjevnim komadima s kojima ćemo osvježiti garderobu za drugu polovicu ljeta i ranu jesen. Možda baš tražite novu haljinu za povratak na posao i razne druge dnevne, ali i večernje prigode, a možda vam naš izbor modela iz highstreet trgovina u tome pomogne.

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

C&A, 376 kn C&A, 376 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Vidjet ćete da se većina izdvojenih modela sjajno kombinira uz ljetnu obuću, ali i uz čizme i gležnjače, bez obzira što su, recimo, bez rukava jer ih, kada zahladi, lako možete upotpuniti s nekom lijepom vestom ili blejzerom.

Dolaze u divnoj zelenoj, smeđoj, ružičastoj i nezaobilaznoj crnoj, kao i s krupnijim i sitnijim uzorcima koji osvajaju na prvu, poput šik geometrijskog, leopardovog i tigrastog dezena, a koji dezen bolje paše uz jesen od uzorka lišća!

Kupaći kostim brenda Yamamay To se traži: Deset modela kupaćih kostima koji sve drže na svom mjestu

Dužine su midi i maksi koje su obično i najtraženije, a vjerujemo da ćete među 15 izdvojenih haljina koje bi mogle biti modni hit u narednim mjesecima pronaći savršen model za sebe.

Mango, 349,90 kn Mango, 349,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Mohito, 359,90 kn Mohito, 359,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Shein, 240 kn Shein, 240 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Sinsay, 119,90 kn Sinsay, 119,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju