Mila Kunis bila je jedna od prezenterica na dodjeli filmskih nagrada MTV-ja u Kaliforniji. Na pozornici se pojavila u društvu glumca Michaela B. Jordana, a dodjeljivali su nagradu u kategoriji Scene Stealaer (kradljivac scene), koja je otišla u ruke Madelaine Petsch, poznate po televizijskoj seriji Riverdale.

Galerija Mila Kunis - 1 Hlače s okomitom crtom - 3 Hlače s okomitom crtom - 2 +3 Zara, hlače, 299,90 kn
Na dodjeli nagrada Mila Kunis pojavila se u ležernom izdanju sastavljenom od bijelog crop topa koji je istaknuo vitku figuru i trbuh mame trogodišnje kćerkice Wyatt te jednogodišnjeg sinčića Dimitrija.

Ova 34-godišnjakinja crop top je kombinirala uz crvene hlače s bijelom okomitom crtom koja vizualno stanjuje noge, a cijelu figuru dodatno je produljila bijelim štiklama. Hlače s okomitom crtom - 4 Hlače s okomitom crtom iz Zare, Bershke i TopShopa po 299,90 kn, 149,90 kn i 92 kn Foto: Internetske stranice proizvođača
Riječ je o modernom i upečatljivim izdanju koji se vrlo lako može kopirati po cijeni od već 127 kuna. Kao primjer uzeli smo bijeli pamučni crop top iz H&M-a po cijeni od 35 kuna te tri para hlača iz hrvatskih trgovina različitih cijena. Mila Kunis - 2 Mila Kunis u hlačama koje noge čine mršavijima (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju