Glumica Mila Kunis koja je prije 3 mjeseca rodila sina Dimitrija polako se vraća poslovnim obavezama

Mila Kunis bila je jedna od mnogih filmskih zvijezdi koje su se pojavila na konferenciji CinemaCon 2017 održanoj u Las Vegasu.

Lijepa glumica na CinemaConu je predstavljala svoje buduće projekte, a novinarima je priznala da uživa u majčinstvu. Mila s glumcem Ashtonom Kutcherom ima dvoje djece, kćerkicu Wyatt i sina Dimitrija. "Wyatt obožava prinovu u našoj obitelji. Voli svog brata. Želi da on spava u njezinoj sobi i nikada nije ljubomorna ili zavidna. Stvarno je sjajna. Imamo sreće", kazala je.

Mila je za ovu prigodu odjenula vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju u ležernom stilu kakav inače preferira. Crne hlače kombinirala je s crno-bijelim štiklama i majicom na preklop.

Glumica je u jednom intervjuu priznala kako je veseli to što nakon trudnoće ima raskošniji dekolte: "Često ih pogledam i pomislim: 'Opa, sad znam što znači imati veće grudi!'"

Majica koju je odabrala za ovu prigodu modni stručnjaci preporučaju ženama s većim grudima jer im V izrez u kombinaciji s preklopom izrazito laska. Mnoge žene ne žele da im grudi budu u prvom planu, a preklop vizualno razdvaja dojke i tako stvara lijepo definirani dekolte.

S druge strane, ako želite vizualno povećati svoj dekolte onda ovaj kroje majice nije pravi izbor jer će manje grudi dodatno umanjiti.