Glumica Mila Kunis koja je prije 3 mjeseca rodila sina Dimitrija polako se vraća poslovnim obavezama

Mila Kunis bila je jedna od mnogih filmskih zvijezdi koje su se pojavila na konferenciji CinemaCon 2017 održanoj u Las Vegasu.

Lijepa glumica na CinemaConu je predstavljala svoje buduće projekte, a novinarima je priznala da uživa u majčinstvu. Mila s glumcem Ashtonom Kutcherom ima dvoje djece, kćerkicu Wyatt i sina Dimitrija. "Wyatt obožava prinovu u našoj obitelji. Voli svog brata. Želi da on spava u njezinoj sobi i nikada nije ljubomorna ili zavidna. Stvarno je sjajna. Imamo sreće", kazala je.

Mila je za ovu prigodu odjenula vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju u ležernom stilu kakav inače preferira. Crne hlače kombinirala je s crno-bijelim štiklama i majicom na preklop.

Glumica je u jednom intervjuu priznala kako je veseli to što nakon trudnoće ima raskošniji dekolte: "Često ih pogledam i pomislim: 'Opa, sad znam što znači imati veće grudi!'"

Majica koju je odabrala za ovu prigodu modni stručnjaci preporučaju ženama s većim grudima jer im V izrez u kombinaciji s preklopom izrazito laska. Mnoge žene ne žele da im grudi budu u prvom planu, a preklop vizualno razdvaja dojke i tako stvara lijepo definirani dekolte.

S druge strane, ako želite vizualno povećati svoj dekolte onda ovaj kroje majice nije pravi izbor jer će manje grudi dodatno umanjiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju