Mila Kunis došla je na premijeru svog novog filma 'Bad Moms' u jednostavnoj i udobnoj 'trudničkoj' kombinaciji koju je začinila dobrim štiklama

Mila Kunis došla je na premijeru svog novog filma 'Bad Moms' koja se održala u New Yorku. U njemu glumi lik s kojim će se poistovjetiti mnoge žene - mamu iscrpljenu zbog brojnih svakodnevnih obaveza koja se udružuje s drugim majkama i s njima kreće na put prema oslobođenju od konvencionalnih odgovornosti.

Lijepa 32-godišnja glumica očekuje drugo dijete sa svojim partnerom Ashtonom Kutherom pa je svoj stajling prilagodila blaženom stanju. Odjenula je udoban tamnoplavi kombinezon ukrašen čipkastim detaljima i kombinirala ga sa sjajnim štiklama.

Nosila je salonke s vrtoglavo visokom potpeticom u nježnoj pastelnoj ružičastoj boji i pokazala da se trudnice ne trebaju odreći omiljenih cipela u posebnim prilikama.

Okupljene novinare zanimala je i njezina nova frizura. Priznala je da ipak nije skratila svoju dugu kosu nego je zbog vremenskih (ne)prilika napravila popularni lažni bob. To vam se zove njujorška vlaga. Ovakva frizura nosi se kada je u New Yorku vruće, našalila se.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju