Mila Kunis i Ashton Kutcher rijetko se skupa pojavljuju na crvenom tepihu, no iznimku su napravili za dolazak na svečano događanje Breakthrough Prize održano u Filmskom muzeju u Los Angelesu. To je deveto održavanje eventa Breakthrough Prize, a Mila i Ashton na njemu su se prvi put pojavili kao bračni par 2017. godine.

Galerija Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 4 Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 6 Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 3 +3 Mila Kunis ispod odijela sa šljokicama nosi prozirnu košulju

Nakon što su godinama izbjegavali zajedničke dolaske na crveni tepih, Mila Kunis i Ashton Kutcher prošle godine skupa su došli na dodjelu Oscara. Nisu čekali predugo da to ponovno učine, pa su tako bili gosti na devetoj ceremoniji Breakthrough Prize koja se u subotu održala u Los Angelesu.

Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 1 Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu (Foto: Profimedia)

Odlično raspoloženi supružnici pozirali su skupa fotografima, a lijepa Mila izgledala je fantastično u crnom odijelu sa šljokicama. Odijelo ležernog kroja sastoji se od hlača širih nogavica i dužeg sakoa, a šljokice ga čine posebno efektnim i zanimljivim.

Ispod sakoa glumica je odjenula crnu košulju od tila koja, iako prozirna, nije nimalo umanjila elegantan dojam. Štoviše, "gola" košulja ispod koje je Kunis nosila običan crni grudnjak, i dalje ostavlja dojam decentnosti i finoće.

Mila Kunis: Tako dobre čizme koje će uskoro preplaviti i hrvatske ulice Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 3 Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 4 Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 5 +1 Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 1

Mila Kunis: Izdanje u kojem bi rijetki prepoznali slavnu holivudsku ljepoticu Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 3 Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 4 Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 2 +1 Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 1

Outfit je upotpunila crnim cipelama na špic i svjetlucavim nakitom, dok je svoje velike oči dodatno istaknula lijepim make-upom zemljanih tonova.

Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 5 Mila Kunis ispod odijela sa šljokicama nosi prozirnu košulju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju