Kada je u pitanju moda, glumica Mila Kunis odavno je poznata po svom neopterećenom stilu odijevanja.

Galerija Mila Kunis Mila Kunis u jako šlampavim trapericama - 1 Mila u rezanim trapericama ravnog kroja +7 Mila Kunis

I dok je njezini obožavatelji vole baš zbog maksimalno opuštenog stava prema modi, kritičari joj često zamjeraju dnevne kombinacije koje nazivaju pomalo nemarnima.

Izgleda da bi Mila otišla korak dalje i samoironično ih nazvala neurednima. Glumica je za posjet kozmetičkom salonu u kojem je obavila manikuru i pedikuru odabrala još jednu jednostavnu kombinaciju.

Klasične traperice skinny kroja i običnu crnu majicu kratkih rukava spojila je s natikačama brenda Shoedazzle.

U pitanju je model iz kolekcije napravljene u suradnji s reality zvijezdom Erikom Girardi na kojem stoji natpis pretty mess, u slobodnom prijevodu – lijep nered.

Kada bi ove natikače dobile na poklon, neke žene možda bi se malo uvrijedile, ali sigurno ima i onih koje bi se oduševile smislom za humor osobe koja ih poklanja.

U ponudi brenda trenutno se nalazi samo model u crnoj boji koji se prodaje po cijeni od 59,95 dolara (397 kuna), a ružičasti model zasad je rasprodan.

POGLEDAJTE I:

Možda nisu lijepe, ali… Mila Kunis u cipelama koje vole zagovornice udobnosti Mila Kunis Wyatt Isabelle i Mila u kupovini Mila je nosila espadrile +5 Wyatt Isabelle, Dimitri Portwood, Ashton i Mila nakon obilaska tržnice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju