Glumica Mila Kunis još je jednom pokazala da se nimalo ne zamara pravilima odijevanja i zato na prvo mjesto liste prioriteta uvijek stavlja – udobnost.

Galerija Mila Kunis Mila je umjesto grudnjaka ispod majice nosila gornji dio bikinija Mila, Ashton i Dimitri u slastičarnici +3 Mila, malena Wyatt Isabelle i Ashton Ležerna 34-godišnja mama uputila se u jednu losanđelesku slastičarnicu sa suprugom Ashtonom Kutcherom, trogodišnjom kćerkicom Wyatt Isabelle, jednogodišnjim sinčićem Dimitrijem Portwoodom i prijateljima.

Bila je odjevena u trenirku, bijelu majicu brenda Peace Love World s natpisom "I love you, it's personal" i bijele tenisice.

Ispod majice glumica je nosila gornji dio bikinija u boji fuksije, što je pomalo neobičan odabir s obzirom na to da u slastičarnicu nisu stigli s plaže, a nakon sladoleda nisu se uputili na kupanje, nego kući. Kod nas je ova "zamjena" za grudnjak čest prizor u ljetnim mjesecima kada boravimo na moru i želimo se malo odmoriti od tog neophodnog komada donjeg rublja.

Nosite li gornji dio bikinija umjesto grudnjaka?

glasova:

Međutim, u svakodnevnim prigodama poput odlaska u nabavku ili u grad nikako se nećemo odlučiti za nošenje gornjeg dijela bikinija umjesto grudnjaka.
Ashton sa sinčićem Dimitrijem Ashton sa sinčićem Dimitrijem (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju