Neke svjetske zvijezde gotovo je nemoguće vidjeti "nesređene". Čak i u situacijama kada prigoda to ne zahtijeva od njih, poput npr. odlaska u nabavku, mnoge poznate dame besprijekorno su odjevene od glave do pete, našminkane i s friškom frizurom.

S njima se teško možemo poistovjetiti, ali zato jako dobro razumijemo ležerni stil Mile Kunis koja većinu slobodnog vremena provodi u trapericama i klasičnoj majici.

Kada su je jednom prilikom novinari pitali da opiše svoj stil, mlada im je mama odgovorila: Udobno, jednostavno i čisto. Svakodnevno sam u trapericama i majici. Ako vam je udobno u onome što nosite, to se vidi na vama. Čak i ako imate najljepšu haljinu, ali se u njoj ne osjećate dobro, haljina vam neće pristajati. Izgledat će kao da ona nosi vas. Ako nosite traperice, samo se pobrinite da su udobne i spojite ih s udobnom majicom. To je moj jedini modni savjet.

Mila u tenisicama brenda Converse na koncertu benda U2 Mila u tenisicama brenda Converse na koncertu benda U2 (Foto: Profimedia)

Vlastiti savjet poslušala je i prilikom odlaska na koncert benda U2 sa suprugom Ashtonom Kutcherom, za koji je također odjenula dva spomenuta odjevna komada i samo ih nadopunila baršunastom bomber jaknom. Dok su druge slavne žene iste večeri posegnule za štiklama, Mila je jednostavno ostala vjerna svom stilu i nosila popularne tenisice Chuck Taylor All Star brenda Converse.

Za sebe je odabrala niski bijeli model vječnih "starki" koje nikada ne izlaze iz mode.

Chuck Taylor All Star, Shooster, 499 kn Chuck Taylor All Star, Shooster, 499 kn (Foto: Shooster)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju