Najraskošnije haljine i vjenčanice središte su kampanje za proljeće/ljeto agencije za organizaciju vjenčanja The BallRoom Croatia. Za tu prigodu, nakon Antonije Mišure i Ecije Ivušić, prvi put u ulozi modela u Hrvatskoj pojavila se prekrasna Milica Mihajlović u ulozi mladenke

Prelijepa Milica Mihajlović zablistala je u kampanji za proljeće/ljeto jedne od naših najpopularnijih agencija za organizaciju vjenčanja The BallRoom Croatia.

Najraskošnije haljine i vjenčanice središte su kampanje agencije za organizaciju vjenčanja The BallRoom Croatia. Zaštitno lice kampanje je Milica Mihajlović

Pod dirigentskom palicom vlasnice i organizatorice vjenčanja Vedrane Marić te pred objektivom modnog fotografa s pariškom adresom Šime Eškinje, Milica je izgledala poput princeze u bajkovitoj atmosferi prostora BallRooma noseći prekrasne vjenčanice koje su dio asortimana i ponude samog showrooma te raskošne haljine renomiranog modnog dvojca ELFS.

Za cjelokupni dojam mladenke na snimanju pobrinuli su se Roman Milas iz frizerskog salona 'Renata Kerastase' koji je bio zadužen za frizure te vizažistica Simona Antonović za besprijekoran make up. Milica je pokazala svoju ženstvenu stranu u ulozi atraktivne BallRoom mladenke u maniri profesionalne manekenke koja je pred objektivom na svome terenu – opuštena i razigrana.

Kampanja proljeće/ljeto inspirirana je Disney bajkama, njihovim junakinjama i princezama, a prevladavaju dvorska zlatna i trendi tirkizna boja.

A da BallRoom Croatia već suvereno korača i djeluje teritorijem u domeni organizacije vjenčanja, dokazuju mnogobrojni 'najljepši dani' koje su do sada imali priliku organizirati i to ne samo na hrvatskom, već i na europskom tlu.

Vjenčanja su do sada organizirali i u Austriji, Bosni i Hercegovini te Italiji, a jedan od projekata kojim se vlasnica Vedrana Marić najviše ponosi je cjelokupno uređenje seta na snimanju najnovijeg u serijalu filmova o James Bondu, filmu 'Spectre', koji se snimao i čiji je set jednim dijelom bio smješten u Istri.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju