Poznata beogradska reperica Mimi Mercedez uskoro dolazi u Zagreb i najavljuje najveći koncert do sada.

Jedna od vodećih hip-hop umjetnica u regiji, koncert će održati 21. listopada u Tvornici kulture, a to će ujedno biti i njezin najveći samostalni koncert unutar naših granica.

Uvijek beskompromisno direktna, Mimi se kroz desetljeće aktivnog glazbenog djelovanja izgradila u vodeće ime regionalne hip-hop scene.

 Njene pjesme kao što su Ne možeš da sediš sa nama, Samo keš, Kleopatra ili Patike za trčanje postale su neizostavan dio kako underground tako i mainstream hip-hop kulture, pišu organizatori.

Od samih početaka svoje glazbene karijere, Mimi ističe se tekstovima koji na autentičan način obrađuju teme bliske današnjoj mladeži, a svaka pjesma nosi poruku i jasan stav.

Pomalo bahati izražaj oduševio je današnju mladež koja Mimi doživljava kao buntovni duh današnjice. Kao uzor brojnim klincima, ali i veliko iznenađenje na hip-hop sceni, Mimi svojim tekstovima ispisuje povijest regionalne hip-hop umjetnosti.

Jedna od takvih pjesama je i nedavno predstavljeni singl Dajivé Komì, u kojoj joj se pridružio reper Seksi, član sastava Crni Cerak. Upravo tom pjesmom Mimi Mercedez najavljuje i svoj novi studijski album.

Nakon dugo vremena solo gig u Zagrebu, prvi put solo u Tvornici, Mimi Ma. Dress code: patike za trčanje., poručuje organizator događaja.

  Mimi Mercedez dolazi u Zagreb Jedna od vodećih hip-hop umjetnica u regiji, koncert će održati 21. listopada u Tvornici kulture (Foto: Marko Obradovic Edge)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju