Jennifer Lopez sve slobodne trenutke provodi sa svojom djecom. Sina Maxa i kći Emme odlučila je odvesti u kazalište

Na Broadwayju se proteklih dana tražila karta više posebnu izvedbu mega-popularnog mjuzikla 'Hamilton' koja se održala ovaj vikend u njujorškom kazalištu 'Richard Rogers'.

Bila je to posljednja izvedba glumačke postave koju je predvodio autor mjuzikla, Lin-Manuel Miranda. Miranda se službeno oprostio od uloge koja mu je donijela nagrade Grammy i Tony, a pljeskom su ga s pozornice ispratile i brojne velike zvijezde koje su se našle u publici.

Među njima je bila i Jennifer Lopez koja je s Mirandom upravo snimila pjesmu 'Love Make the World Go Round' posvećenu žrtvama tragedije u Orlandu.

Jennifer je u kazalište došla sa svojom djecom i dečkom Casperom Smartom. Pjevačica i glumica bila je odjevena u mini haljinu brenda Self Portrait koju je kombinirala sa Giuseppe Zanotti štiklama.

Lijep crni čipkasti model otkrio je isklesana bedra latino dive, a upravo su zbog toga haljinu mnogi prozvali neprimjerenom. Naime, kritičari s društvenih mreža zaključili su da mini haljina možda nije najbolji izbor za odlazak u kazalište. Neukusno kratka. Takvim haljinama nije mjesto u kazalištu, napisala je jedna korisnica Instagrama, a ostali su komentirali kako je za ovakvu prigodu ipak bolje odjenuti haljinu malo 'konzervativnijeg' tj. dužeg kroja.

Biste li vi ovakvu mini haljinu nosili u kazalište

glasova:

Fanovi Jennifer Lopez stali su u njezinu obranu i komentirali da je izgledala fantastično. Živimo u 21. stoljeću, vrijeme je da se besmislena stara pravila bontona zaborave, zaključila je jedna obožavateljica.


 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju