Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' izrekla je sudbonosno da dugogodišnjem partneru Hrvoju Stepincu nakon tromjesečnog planiranja u najvećoj tajnosti, te u idiličnom okruženju Kraljevog vrha. Lijepa Mirna zablistala je na ovaj svečani dan u jednostavnoj bijeloj haljini, a kosu uresila romantičnim ivančicama


Mirna Medaković
udala se poput prave romantične junakinje na privatnom imanju u Hrvatskom zagorju. Za ovu svečanu priliku odabrala je jednostavnu, ali efektnu Max Marinu haljinu do poda, koju je sparila sa pašminom istog robnog brenda i sandalama Pura Lopez.

'Haljinu sam zapazila u jednom dućanu u 11.mjesecu prošle godine i isprobala sam ju, ali ju nisam željela kupiti jer nam vjenčanje nije bilo u planu u 2015. Već u siječnju su nam se planovi promijenili jer smo saznali da na Imanju Kraljev Vrh o kojem su nam pričali prijatelji imaju slobodnu subotu u svibnju.

Mirna Medaković odabrala je jednostavnu, ali efektnu Max Marinu haljinu do poda, koju je sparila sa pašminom istog robnog brenda i sandalama Pura Lopez.

Rezervirali smo termin, a ja sam se vratila u taj isti dućan po haljina koja me čekala. Izgleda da mi je bila suđena,' otkrila nam je lijepa Mirna.

Suprotno nekim svadbenim običajima Mirna se nije presvlačila nakon ponoći, jer je željela u potpunosti 'iskoristiti' vjenčanicu. Romantičnom stajlingu pridonio je buket ivančica iz cvjećarnice 'Ciklama', ali i nježna frizura potpomognuta Belmain ekstenzijama za koje se pobrinula frizerka Iva Gaurina iz salona 'Hair Couture'.

'Romantika za mene podrazumijeva razumijevanje, nježnost, podršku i humor tako da mi je izuzetno važna u suživotu s partnerom,' priznala nam je televizijska Katarina iz telenovele 'Kud puklo da puklo'.

Ne čudi stoga što su sretni mladenci za prvi svadbeni ples odabrali vrckavu ljubavnu pjesmu 'Maslina' Ivanke Mazurkijević i Mile Kekina koja počinje ovim stihovima:
'Stojiš u centru mojih misli kao maslina na pizzi, kao znak Mercedesa na haubi. U mome svemiru ti točno si u središtu mojih snova, pa i u trauma.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju