U istraživanju jedne stranice za pronalaženje partnera sudjelovalo je 175.000 muškaraca koji su otkrili što ih sve privlači na ženama. Rezultati su pokazali i vole li više plavuše ili brinete

Galerija +0 Jane Russell i Marilyn Monroe u filmu 'Muškarci više vole plavuše'
Stranica WhatsYourPrice.com provela je među svojim muškim korisnicima istraživanje o fizičkim i ostalim kvalitetama koje ih privlače kod žena.

Anketirani muškarci najviše vole brinete smeđih očiju i atletske građe tijela.

U istraživanju je sudjelovalo 175.000 muškaraca, a rezultati su pokazali da ipak više vole - brinete. Točnije, anketirane muškarce najviše privlače brinete smeđih očiju i atletske građe tijela.

Od ostalih kvaliteta koje nemaju veze s fizičkim izgledom najviše cijene nepušenje i fakultetsku diplomu, a u njihovim očima visoko kotiraju i žene koje nemaju djece.

Istra stranica nedavno je istražila i kakvu boju kose žene preferiraju kod muškaraca. Rezultati su pokazali da ih najviše privlače smeđokosi frajeri, iza njih su oni s crnom kosom, dok su plavokosi muškarci zauzeli zadnje mjesto na ljestvici.

U galeriji pogledajte fotografije neke od najljepših plavokosih i tamnokosih žena svih vremena, a ako razmišljate o promjeni svoje boje, pročitajte više o testu koji otkriva je li kosa dovoljno zdrava za bojenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju