Iako je najtoplije godišnje doba na izdisaju, dalmatinska obala još uvijek se može pohvaliti pravom ljetnom atmosferom. Popularne turističke destinacije još uvijek su pune šetača, među kojima smo prepoznali jednu ljepoticu


Riječ je o bivšoj Miss Hrvatske Katarini Prnjak koja posljednje ljetne dane provodi u Vodicama. Lijepa misica za šetnju gradom je odabrala jednostavnu, ali vrlo upečatljivu kombinaciju zbog koje nije mogla proći neprimijećeno.

Naime, njezinim ljetnim odabirom vladale su žute vruće hlačice, začinjene trendi gladijatorkama do koljena, koje su u prvi plan stavile vitke noge i čvrsta, čelična bedra bez mane, kakvih se ne bi posramila niti Jennifer Lopez.

Iako je Katarina već ovjenčana titulom misice, njezina pojava u centru Vodica osigurala joj je dvostruku titulu te je zasluženo prozvana i Miss Vodica.

Atraktivna Šibenčanka je 2011. godine osvojila titulu Miss Hrvatske te se od tada bavi manekenstvom. Karijeru modela pokušati će nastaviti i u Irskoj, gdje se nedavno odselila s dugogodišnjim dečkom Matom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju