Celulit, odnosno rupice i nepravilnosti na koži mrzi svaka žena, a odlazak na plažu i skidanje u kupaći kostim vlasnicama je narančine kore prava noćna mora. Želite li se riješiti omraženog celulita prvo morate zaboraviti na 3 najčešća mita u koji mnoge žene čvrsto vjeruju


1. Celulita se možete riješiti tek utrljavajući anticelulitne kreme.

Koliko god vam proizvođači kozmetike protiv celulita obećavali vrhunske rezultate riječ je samo o prividu koji nema nikakvog dugoročnog i dubljeg učinka.

Kreme mogu vrlo uspješno nahraniti kožu i učiniti je glatkom i zategnutom, ali celulit je dubinski problem i riječ je o tkivu na koje kreme nemaju baš nikakav utjecaj.

2. Skupi tretmani i Spa ponude mogu garantirati rezultate.

S obzirom da celulit dolazi s opuštenim mišićima ovaj problem se može ublažiti i riješiti u bilo kojoj životnoj dobi

Super ponude paketa često bolnih i nelagodnih tretmana sve su češće no i u ovoj je situaciji često riječ samo o tek jednom koraku u rješavanju celulita. Riječ je o površinskom zaglađivanju kože i drenaži koja nije rješenje već samo kamuflaža koja ne traje vječno.

3. Celulit vam ostaje do kraja života i ne možete ga se riješiti u bilo kojoj životnoj dobi

S obzirom da celulit dolazi s opuštenim mišićima ovaj problem se može ublažiti i riješiti u bilo kojoj životnoj dobi. Hodanje, trčanje, vožnja bicikla ili drugi oblici tjelovježbe za jačanje mišića stražnjice i bedara mogu riješiti ovaj problem.

Isto vrijedi i za pravilnu i šarenu prehranu, a na vama je da budete uporne i dosljedne u uklanjanju celulita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju