Pred nama je naš prvi Zadovoljna.hr Beautyfest koji će se 19. listopada s početkom u 17 sati održati u Esplanade Zagreb hotelu. S obzirom na to da je listopad mjesec kad naveliko slavimo ružičastu, na jednom od brojnih kornera ovog festivala ljepote pronaći ćete i onaj od Tekstilprometa gdje možete kupiti platnenu torbu i tako pomoći radu i djelovanju humanitarne udruge za borbu protiv raka dojke Europa Donna.

Galerija Platnena torba Tekstilprometa Platnena torba Tekstilprometa Platnena torba Tekstilprometa +1 Platnena torba Tekstilprometa

Listopad je posebno vrijeme u kojem se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog otkrivanja i podrške osobama koje se suočavaju s borbom protiv raja dojke. Tijekom ovog mjeseca mnogi se pridružuju kampanjama, noseći ružičaste vrpce i sudjelujući u događanjima kako bi podigli svijest o važnosti redovitih pregleda i istraživanjima raka dojke. Jedan od pokretača raznih akcija u Hrvatskoj je neprofitna organizacija Europa Donna Hrvatska - hrvatski forum za borbu protiv raka dojke koji je dio europske koalicije i time krovna udruga za borbu protiv raka dojke u Hrvatskoj.

Tim povodom renomirana tekstilna tvrtka Tekstilpromet za ovaj je mjesec pripremila hvalevrijednu akciju prikupljanja sredstava za udrugu Europa Donna na kojoj će moći sudjelovati i svi posjetitelji Beautyfesta.

Platnena torba Tekstilprometa Platnena torba Tekstilprometa Foto: PR

U srcu ove hvalevrijedne inicijative stoji mladi dizajner Ivan Friščić, čiji je inspirirajući dizajn platnene torbe #breastfriend koja je pažljivo oslikana zapravo simbol podrške oboljelima od raka dojke, a odražava snagu, hrabrost i zajedništvo u borbi protiv raka dojke. Sav prihod od prodaje torbi bit će doniran udruzi Europa Donna Hrvatska.

Ovom donacijom Europa Donna će moći pružiti još veću podršku oboljelima od raka dojke kroz svoje programe psihološke podrške, edukacije i osnaživanja.

Osim kupnjom torbe, udruzi Europa Donna pomoći možete i kupnjom VIP kotizacije u vrijednosti od 30€ koji postaju direktna donacija za udrugu. Zahvaljujući VIP kotizacijama možeš rezervirati svoj termin za Bipinu make-up radionicu, uživati na koktel partyju kao i kući ponijeti goodie bag s vrijednim poklonima. Svoju VIP kotizaciju osiguraj OVDJE.

Festival ljepote idealno je mjesto na kojem možemo isprobati razne kozmetičke proizvode, naučiti nešto više o neinvazivnim tretmanima u svijetu ljepote, ali učiniti i dobro djelo koje će nekome olakšati tešku borbu protiv zloćudne bolesti. Platnenu torbu kojom pomažete udruzi Europa Donna kupiti možete na korneru Tekstilprometa kojeg možete pronaći na našem Beautyfestu 19. listopada u Esplanade Zagreb hotelu s početkom u 17 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju