Uz to što je i sam čin vjenčanja dovoljno uzbudljiv, ali i stresan događaj za svaki par, i proces pronalaska vjenčanice za mladenke može biti dug i iscrpljujuć ukoliko ne uspijevaju pronaći onu idealnu.

Dana Wolley Zayat libanonska je zaljubljenica u modu, a upustivši se u potragu za idealnom vjenčanicom, shvatila je kako ponuda nikako ne odgovara njezinoj osobnosti i viziji.

Zbog toga je ova mladenka je u potpunosti preuzela stvar u svoje ruke kako bi dobila točno ono što želi te je u suradnji s brandom Esposa osmislila i kreirala vjenčanicu prema vlastitoj skici.

 

A video posted by Esposa (@esposagroup) on

 

A photo posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

Do rješenja je došla uz pomoć tima profesionalaca i dizajnera iz Espose, a cjelokupni proces izrade trajao je gotovo godinu dana, od čega su dva mjeseca bila potrebna za ručno šivanje perli na haljinu.

Konačan rezultat svakako je bio vrijedan čekanja, a mladenka je na svoj svečani dan do oltara prošetala u vjenčanici boje šampanjca s mnoštvom blještavih detalja te modernim i odmjerenim izrezom oko vrata koji seže ispod ramena.

Cijeli proces i svoje oduševljenje rezultatom podijelila je i na Instagramu, a njena haljina dobila je i vlastiti hashtag #DoonieXEsposa kojim je otpočetka najavila kako je u pripremi nešto spektakularno. Je li u tome uspjela, procijenite sami.

 

A photo posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju