Miss Universe, Miss Hrvatske, Miss Interneta, Top model i na desetke drugih izbora ljepote prilika su mladim i anonimnim djevojkama da se dokopaju svog komadića celebrity neba. Kada ponesu krunu najljepše - otvaraju im se vrata 'glamuroznog' svijeta mode, a kako će se u njemu snaći i koliko će dubok trag ostaviti- ovisi samo o njima

U poplavi brojnih izbora ljepote na prvom su mjestu još uvijek izbori za Miss Hrvatske kao i Miss Universe koji će i ove godine odabrati najljepšu djevojku koja bi po riječima vlasnika licence Vladimira Kraljevića trebala imati potpunu ljepotu koja osim vanjštine uključuje i šarm te inteligenciju.

Svake godine petstotinjak djevojaka se prijavi na ovo natjecanje u nadi da će baš ona ponijeti titulu najljepše. No što zapravo znači titula miss?

Osim lijepih poklona te uspomene koja će natjecateljicama ostati zauvijek u sjećanju, djevojke će sa sobom ponijeti i jedno lijepo, ali i korisno iskustvo.

Lepotice u desetodnevnim pripremama uče elegantno hodati u visokim potpeticama, šminkati se, odijevati te ponašati u društvu, ali i binuti za svoje tijelo.

'Naučila sam kako biti odgovoran, ne kasniti, čuvati vrijedne stvari koje smo dobili na posudbu i cijeniti sve cure koje su se prijavile na izbor za Miss Universe', izjavila je Nina Đafić jedna od ovogodišnjih natjecateljica.

>> FOTO: Miss Universe u zagrljaju čipke i svile

>> VIDEO: Miss Universe svijeta je vatrena Meksikanka

Iako su različite visine, boje kose i puti, ovim djevojkama je jedno zajedničko, a to je želja za pobjedom, a kome će se snovi srušiti, a kome ostvariti tek ćemo saznati.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju