Jedan od najženstvenijih dijelova tijela svakako su grudi. No iako im se muškarci dive, a žene skrivaju, ističu ili pak koriste kao sredstvo zavođenja, vaše 'prijateljice' često ostaju i zanemarene. Želite li da vaše grudi uvijek ostanu lijepe i čvrste donosimo 10 zabavnih i korisnih savjeta za savršen dekolte

Uredite ih
Iako su pamučni i sportski grudnjaci komotni s vremena na vrijeme i grudi zaslužuju mini makeover. Istraživanje je pokazalo kako zavodljivo donje rublje ženama podiže samopouzdanje zato istaknite dekolte na najženstveniji način.

Hidratizirajte ih
Suha koža grudi čini osjetljivima, a kožu opuštenom. Nakon svakog tuširanja posvetite vrijeme dekolteu i potrudite se da zablista. Nanesite hidratantnu kremu i losion ili mokru kožu namažite bebi ulje i ostavite da se upije.

Smočite ih
Ne govorimo o natjecanju u mokrim majicama već o hidrataciji kože. Dolaskom toplih dana koža je izloženija suncu, a time postaje suha. Nabavite osvježavajuću mineralnu vodu u spreju i tijekom dana svako toliko pošpricajte grudi. Time će koža postati elastičnija i svježija, a dekolte zavodljiviji.

Nagradite ih

Kada ste posljednji puta bili isključivo u kupovini grudnjaka? Ako se ne sjećate vrijeme je da svoje 'prijateljice' nagradite novim grudnjakom. Odaberite nekoliko različitih modela, koje možda još niste nikada probali i pronađite onaj koji će istaknuti samo najbolje.

Zagrijte ih
Topla voda može biti vrlo stimulirajuća za vaše tijelo, a time i za vaše grudi. Dekolte tuširajte toplom vodom. To će podignuti temperaturu tijela i pojačati cirkulaciju.

Podignite ih
Ako još niste, nabavite dobar push-up grudnjak. Odgovarajući model vizualno povećava grudi i dekolte čini zavodljivim i ženstvenim. Riječ je o instant podizaču samopouzdanja pa makar ga koristili samo za tople trenutke s partnerom.

Pokažite ih
Odjeća koja ističe dekolte ne mora biti pretjerana i vulgarna. Dapače, postoje komadi koji na vrlo decentan način mogu istaknuti ženstvenost pa čak i izduljiti vašu figuru. Otkopčajte još jedan gumb košulje ili odjenite majicu i bluzu V izreza koja će 'otvoriti' liniju vrata.

Dodirujte ih
Iako su grudi vrlo snažna erogena zona, nije riječ o toplim trenucima već o rutinskoj kontroli koju bi svaka žena trebala napraviti jednom mjesečno nakon menstrualnog ciklusa. Grudi namažite losionom i laganim pokretima vršcima prstiju ih izmasirajte.

Oslobodite ih
Grudnjak može prikriti svaki nedostatak i naglasiti samo najbolje od vašeg dekoltea, no isto tako, vaše grudi s vremena na vrijeme zaslužuju odmor. Kada ste kod kuće, skinite grudnjak i dozvolite svojim 'prijateljicama' da budu slobodne i da se odmore.

Učvrstite ih
Sila teža je najveći neprijatelj vaših grudi. S godinama, mišići i tetive postepeno slabe, a grudi postaju mekše i opuštenije. No, postoje jednostavne vježbe koje podižu grudi i čine ih čvrstima, a koje možete raditi kod kuće:

>> 3 brze vježbe za grudi koje ćete ponosno isticati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju