Na dvadesetom jubilarnom Cro A Porteru dizajneri su još jednom pokazali veliku dozu kreativnosti i zanosa posebice kada su u pitanju ženstvene i osebujne haljine kojima će tek rijetke poznate dame moći odoljeti

Razloga za odabir raskošnih toaleta s domaćim potpisom, a ne onih stranih dizajnera za buduće premijere i važne manifestacije svim zvučnim imenima naše scene dizajneri su na netom završenom Cro A Porteru dali na pretek.

>>Zrinka Cvitešić: Čipkasta haljina o kojoj se još uvijek priča

Tako haljine Juraja Zigmana opet slave žensku siluetu, a seksepilni krojevi podebljani detaljima kože i čipke brojnima će osigurati zamijećenost. Dame romantičnog duha neće odoljeti kreacijama Tea Perića za modnu kuću Mak, u kojima su metri svile utrošeni za bogate haljine s naborima.

>>ELFS: Kolekcija koja vrišti Jelena Rozga!

Obožavateljicama nesvakidašnjeg apetit će utažiti smjele kreacije Matije Vujice u kojima je prednost dana prozirnim materijalima obogaćenima raskošnim nakitom. Snažnoj suvremenoj ženi podređene su ženstvene haljine s potpisom Linee Excluzive nosive kako za dnevne tako i za večernje prigode.

Maštovitosti i razigranosti nije nedostajalo niti Anamariji Asanović s haljinama u snažnim bojama i s točkicama kao omiljenim detaljem, baš kao ni Borni Rajić koja je ozbiljnost kreacija razbila sladoledima u kosi i na odjeći modela, pa tko voli neka izvoli.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju