Kao i svake godine i ovu su obilježila brojna događanja iz svijeta showbiza. Osim što su nas oduševili filmovima, pjesmama i drugim dostignućima, celebovi diljem svijeta i ove su godine nametnuli brojne stilove odijevanja i odredili nove trendove. No bez obzira na novce, krpice s potpisom i brojne stiliste, crveni tepisi bili su prepuni modnih promašaja. Donosimo top 10 modnih pogrešaka

1. Katie Holmes
Iako je Katie puno puta zablistala na crvenom tepihu, naišli smo i na pokoji promašaj koji nas je doista iznenadio. Jedna od najgorih kombinacija koju je lijepa glumica odbrala bila je prugasta haljina u kombinaciji s 'gusarskim' cipelama. Katie je promašila i s lepršavom haljinom cvjetnog uzorka uz koju je iskombinirala i crne guste čarape.

2. Jessica Biel

Atraktivna glumica je već nekoliko puta sama priznala kako baš i nema ukusa za oblačenje što se moglo i primijetiti. Iako je Jessica imala nekoliko modnih neuspjeha u 2010., bijela haljina s detaljem od crne čipke bio je jedan od najvećih propusta.

>> Kopirajte zvijezde: Najbolje haljine crvenog tepiha

>> Sve uske i ružičaste haljine Liz Hurley

3. Nicole Bulat i Stefani Hohnjec
Kako ne bi pričali samo o svjetskim zvijezdama, prošarali smo i domaći teren na kojem je ovog ljeta vladalo satensko ludilo. Nicole i Stefani odjevene u saten od glave do pete šokirale su svojiim blještećim odabirom stajlinga pa se nadamo kako se nešto ovakvo više neće dogoditi.

4. Indira
Još je jedna domaća zvijezda razočarala lošim odabirom. Indira u bijelom kombinezonu od satena ukrašenom zlatnim debeli lancem te zlatnom mašnom oko struka slika je koju ćemo još dugo pamtiti.

>> Stefani obline naglasila satenom

5. Jennifer Aniston
Jedna od istinskih trendseterica Jennifer Aniston rijetko si dozvoljava neuspjeh, no svi griješe pa tako i ona. Atraktivna Jen je za promociju filma 'Bounty Hunter' odjenula neobičnu haljinu boje lososa koja je podsjećala na metre materijala omotane oko struka i grudi te zavezanog u veliku mašnu.

6. Nicole Kidman
Crvenokosa Nicole Kidman je žena koja voli eleganciju i ima istančan stil odijevanja, no plava izgužvana haljina s crnom vrpcom oko struka lijepu glumicu je pretvorila u kućanicu u prevelikoj kućnoj haljini.

7. Christina Hendricks

Lijepa glumica bujnog poprsja ove je godine postala vrlo popularna. Osim oblina koje su postale njezin glavni adut, Christina se mogla pohvaliti i atraktivnim toaletama naglašenog dekoltea, ali i onim nešto manje uspješnim kombinacijama. Jedna od njih je i crna konzervativna te pomalo dosadna haljina koju potpisuje Tommy Hilfiger.

8. Rihanna
Otkačena pjevačica je i u 2010. godini nametnula nove trendove frizura i otkačenih dnevnih kombinacija. Iako se ove godine trudila izgledati čim elegantnije i glamuroznije, to joj nije svaki put pošlo za rukom. Na dodjeli nagrada 'MTV Europe Music Awards' prošetala se u napadnoj i preraskošnoj bijeloj toaleti ukrašenoj metrima tila u kojoj je gotovo nestala.

9. Cher i Christina Aguilera
Iako je između njih čak 35 godina razlike, osim glazbene i glumačke karijere veže ih ljubav prema pretjerivanju i kiču. Na premijeri filma 'Burlesque' Cher i Christina su šokirale svojim modnim odabirom koji je bio isprepleten čipkom, tilom, krznom, prenaglašenim dekolteom te napadnom šminkom i bojom kose.

10. Kate Bosworth

Najnoviji događaj ujedno je i najneobičniji. Na dodjeli nagrada 'Hollywood Style' najviše se istaknula haljina Kate Bosworth. Kombinacija obične bijele majice kratkih rukava i nabrane posteljine blijedo zelene boje možda je i najneobičnija kreacija 2010. godine iako ju možemo ovjenčati i titulom najudobnije haljine crvenog tepiha.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju