Prekrasna Eva Mendes što god odjene na sebe izgleda besprijekorno, no osim po ljepoti Eva je poznata i po uvijek drugačijim modnim kombinacijama koje odabire za javna događanja

Eva Mendes je u posljednje vrijeme vrlo aktivna. To je potvrdila pojavivši se u jednom danu na tri javna događaja za koja je odjenula tri potpuno različite kombinacije.

>> Eva Mendes: Povjetarac u službi lepršave haljine

Za dnevni look Eva je zablistala u bijeloj haljini ukrašenoj čipkom i svilenom trakicom oko struka. Iako su glomazne smeđe gležnjače i lepršava haljina vrlo neuobičajeni spoj, popularne čizmice koje je odabrala odlično su se prilagodile romantičnom dnevnom izdanju.

>> Štreberska ležernost Eve Mendes

Večernji look Eva je ponovno začinila čistom elegancijom. Jednostavnu koktel haljinicu kratkih rukava i zatvorenog dekoltea, ukrašenu nježno ružičastim uzorkom atraktivna brineta je iskombinirala uz krem salonke i ružičasti sako.

Iako ovoj ljepotici sve odlično pristaje treća kombinacija ipak je zaslužila mali modni 'ne'. Riječ je o maslinasto zelenom kombinezonu životinjskog uzorka i dugih rukava u stili osamdesetih koji je Eva dodatno obogatilaširokim bež remenom oko struka. Uz retro stajling glumica je iskombinirala i crnu clutch torbicu te već viđene smeđe gležnjače na visoku potpeticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju