Dok iščekujemo otvorenje domaće sezone glazbenih festivala pod vedrim nebom donosimo kalifornijski Coachella festival koji osim glazbenih zvijezda okuplja i najveće trendseterice na svijetu jer se uz glazbu neminovno veže i moda

Pojaviti se na svjetskom glazbenom festivalu 'Coachella' u Kaliforniji koji okuplja najveće glazbene zvijezde današnjice postalo je stvar prestiža koji ne propuštaju brojne svjetske ljubiteljice mode poput Diane Kruger, Paris Hilton, Kate Boshworth i Jessice Albe.

>>3 vrste trendi uzoraka za najljepšu modnu igru

Ono čime ove dame plijene pažnju svake godine su modni odabiri kojima otvaraju sezonu festivalaca pod otvorenim nebom. A sudeći po njihovim modnim kombinacijama stil koji će se kopirati u nadolazećoj sezoni podnosi sve osim jednostavnosti.

>>20 komada uz koje će proljeće biti svaki dan

Šarenilo, uzorci, printevi, dugačke i kratke hipi haljine i vruće hlačice te šeširi i cvijeće u kosi odabrale su svjetske trendesterice za uživanje na otvorenom od jutra do mraka.

Po uzoru na zvijezde odabrali smo svježe propošne kombinacije za nadolazeće koncertne spektakle i odabrali trendi komade koji slave slobodu, mladost i razigranost.

Na vama je samo da budete maštoviti i izaberete svoju jednistvenu modnu priču i inspirirate se za koncerte kojih ni ovo ljeto neće nedostajati na domaćim travnjacima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju