Inovativan kroj haljine koji u samo jednom potezu tijelo poput čarobnog štapića oblikuje u najpoželjniju figuru pješčanog sata, ne prestaje biti izazov dizajnerima. Igra najčešće dvobojnim materijalima, pametno posloženima da istaknu obline gdje ih nema ili već one raskošne primire u okvire savršenih, obožavane su od brojnih dama. U crno bijeloj 'pametnici' prošetala je američka glumica Ashley Judd

Omiljeno žensko lice TV serija Ashley Judd, nakon kratkog izleta u političke vode i neslavne kandidature za senatoricu, te bračnog brodoloma ponovno se vraća na male ekrane. Najnoviju ulogu imat će u seriji 'Salvation' za čiju je promociju u showu Extra pokazala dobro raspoloženje i poznatu ženstvenu figuru.

>>Proljetne haljine: Top 10 modela od 100 do 2.500 kuna

Unatoč vitkoj liniji Ashley je baš poput brojnih zvijezda posegnula za krojem koji poput čarobnog štapića stvara vizualno savršenu liniju. Uska steznik haljina s pametno raspoređenim materijalom, crnim središnjim i bijelim bočnim u gornjem dijelu haljine 'pojačala' je dominatnost dekoltea. Suprotno raspoređene boje, bijela u sredini i crna na bočnim stranama vizualno pak je stanjila struk i bokove učinila ženstveno raskošnima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju