Proljetna moda prava je igra koja uključuje različite kombinacije lepršavih i laganih materijala koje smo jedva dočekali. Lijepo vrijeme i uugodne temperature savršeni su za spajanje krpica među kojima ove sezone vladaju uzorci. Budite kreativne i odaberite uzorak po svojoj mjeri

1. Prugice
Vječni mornarski look hrabro se ugurao u još jednu proljetno-ljetnu sezonu i moramo priznati da ga se još uvijek nismo zasitili. Prisutan je u svim modnim komadima i to od tajica, hlača, majica, vesti pa čak i torbi sandala i marama.

No kada je riječ o prugicama one ne dolaze samo u plavo bijeloj varijanti već u cijelom spektru boja koji doista nudi pravu igru kombinacija i nijansi.

>> 20 komada uz koje će proljeće biti svaki dan

2. Karirano

Najsimpatičniji casual look koji nas najviše podsjeća na kapute i debele sakoe naš je saveznik i tijekom toplih mjeseci. Vječne kaubojske košulje koje ste skrivali u ormara sada možete slobodno izvaditi i ponosno prošetati.

Osim košulji i prsluka ovaj vrlo stari uzorak koji vole sve generacije svoje je mjesto pronašao i u obliku ležernih, širokih hlača . Uuživajte i kombinirajte ga uz traper ili jednobojne komade u nekoj od živih proljetnih boja.

>> Tajice: Bezvremenski komad po svačijoj mjeri

3. Šareno
Šareno, šarenije i najšarenije - tako će izgledati sezona koju smo jedva dočekali. Od žarkih do pastelnih, preko neonskih boja, šare svih oblika i kombinacija prisutni su u svakom modnom komadu.

Upravo zbog slobode koju nam pružaju šarene krpice na vama je da ih slažete, spajate, miksate koliko god vas je volja. Budite veseli i svoju pozitivnu energiju prikažite šarenilom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju