Svaka žena koja sa zadovoljstvom odabere svoj omiljeni modni komad te ga s ponosom nosi smatra da u njemu izgleda lijepo i poželjno no ponekad muški mozak ne funkcionira na istoj razini pa ono što je nama lijepo i trendi oni smatraju pravom katastrofom. Donosimo 4 modna komada u kojima nas muškarci nikako ne žele vidjeti


Široke haljine
Duge i kratke haljine širokog zvona kroja za muškarce su samo loš odabir. Haljina koja će naglasiti ženske obline za njih je uvijek bolji odabir, osim ako ste u drugom stanju.

No bez obzira na želje i prohtjeve suprotnog spola sumnjam da će ikoja žena iz svog ormara ukloniti omiljenu baby doll haljinicu koja je savršeno oružje protiv PMS-om izazvane nadutosti.

Uggsice
Ovaj model udobnih čizmica koje komotno mogu konkurirati toplim papučama muškarci od prvog dana kada su ih ugledali na elegantnim ženskim nogama jednostavno preziru te ih nazivaju 'anti štikle'.

>> 6 make-up poteza koji muškarci ne vole

>> 6 modnih komada koji su spremni za mirovinu

Iako smo svjesne da su ove 'bucmaste', glomazne čizme različitih boja, veličina i modela pravi mali trendovski žohari koji su se ugurali duboko u modni svijet nisu nimalo elegantne, pa čak niti posebno lijepe, žao nam je, ali njihova udobnost ruši sve predrasude.

'Muha' sunčane naočale
Takozvane 'muha' sunčane naočale koje prekrivaju poprilično veliku površinu lica još uvijek su vrlo popularne, no muškarcima se baš i ne dopadaju. Muškarci smatraju da su ženske oči i osmjeh najljepši ukras lica, a upravo sunčane naočale prikrivaju cijelu čaroliju ženske ljepote.

Iako su sunčane naočale omiljeni, ali i koristan modni detalj, prije nego i vi odaberete svoj 'muha' model ne zaboravite na pravilo: Nikada ne nosite naočale kada razgovarate s nekim, u zatvorenom prostoru ili kada zađe sunce.

Platforme

Muškarci se nikako ne mogu pomiriti s činjenicom da se glomazne platforme smatraju dostojnom zamjenom elegantnih štikli. S obzirom da su nešto udobnije većina ljubiteljica visokih potpetica odlučila se upravo za tu opciju, no kako i u svemu, tako i u visini platformi važno je biti umjeren, pa mi preporučujemo prvi ili drugi kat.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju