Čarape namijenjene krupnim ženama u Velikoj Britaniji postale su pravi hit. Riječ je o elegantnoj kolekciji čije veličine dosežu 4XL, a posebna tehnologija s likrom sprečava iritacije na bedrima uzrokovane trenjem

Konfekcijski brojevi nula u kakvima ultramršave manekenke šeću modnim pistama rezervirani su samo za tjedne mode, no pravi potrošači svakako su žene realnih i prirodnih dimenzija te one krupnije građe.

>> Tara Lynn: Ohrabrenje za sve lijepe bucke

Čarape s lycrom sprečavaju nastajanje iritacija na preponama i bedrima uzrokovanu trenjem

To jako dobro znaju svjetski dizajneri koji radi povećanja prodaje svoje modele prilagođavaju krupnijim ženama iznad veličine 44.

>> VIDEO: Punije ljepotice osvojile New York

Upravo u tom smjeru idu i proizvođači čarapa i donjeg rublja za oblikovanje tijela Cette dizajnerice Cette Madison koji je na tržište plasirao modele elegantnih najlonki od 20 DEN-a te tajica obogaćenih lycrom, namijenjen krupnim ženama britanske veličine do 32-34, što odgovara veličini 4XL.

Nova tehnologija izrade sa specijalnom lycrom omogućuje oblikovanje nogu na strateškim mjestima, sprečava nastajanje iritacija na preponama i bedrima uzrokovanu trenjem te istovremeno garantira udobnost i eleganciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju