Filmski festivali obično su poprišta glamura i raskoši, ali jedan koji se ističe kao čista suprotnost uvriježenim ulickanim događanjima je Toronto Film Festival. Njegove protagonistice nisu prošetale crvenim tepihom jer on ni nije prostrt, no ipak su kao najuvjerljivije promotorice trendova donijele dašak glamura i to najsvečanijim primjerima bezvremenske frizure - punđe

Toronto Film Festival nudi najveća filmska ostvarenja čija premijerna izdanja ne propuštaju brojne holivudske zvijezde čiji dolazak za razliku od ostalih festivala nije obavijen velom glamura i raskoši.

>>'Sokna punđa': U 5 minuta do frizure od jutra do večeri

Takav ležeran pristup preslikale su glumice na svoja izdanja u kojima su inače metre svile i najfinijih materijala na veličanstvenim toaletama zamijenile koktel haljinice ili odijela klasičnog kroja.

Osim što su vodeći jesenski trend punđe su bezvremenski primjeri najsvečanije frizure

Pa dok se ležernost provukla u modnom izboru glamur je ipak ostao prisutan u izboru frizura, najljepše primjere maštovitosti i elegancije glumice su demonstrirale punđama. 

Elegantno počešljanu obavijenu mrežicom odabrala je Scarlett Johansson kao primjer retro stila, Jennifer Garner i Julia Roberts svoje smeđe pramenove posložile su u nešto ležerniju razbarušenu nisku punđu.

Za sličnu, ali uredno posloženu odlučila se Nicole Kidman, dok je mlada glumica Jennifer Morrison mladenački duh promovirala visokom punđom.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju