Za Jelenu Popović Volarić protekla je 2011. godina, bila i više nego uspješna. Scenaristica je i redateljica najgledanije dramske serije 'Larin izbor' koja je osvojila srca gledatelja uživa i u privatnom životu sa suprugom Jankom te ne odustaje od toga da bude točno ono što želi

Jelena je u razgovoru za portal Fashion.hr otkrila kako je prilikom stvaranja danas najgledanije dramske serije 'Larin izbor' pustila da je vodi instinkt.

'Bio mi je silan izazov stvoriti poseban mikrosvijet umreženih likova. Od prvog sastanka s direktorom produkcije, koji mi je dao neke generalne smjernice za projekt, obuzela me strast prema ovom projektu. Lara i Jaša su se gotovo sami napisali na papiru, kao i ostala plejada likova', rekla je Jelena u intervjuu za Fashion.hr.

>> Sretni i zaljubljeni: Jelena i Janko ukrasili subotnju špicu

>> Jelena Veljača: Najbolja promotorica boje pudera

>> Jelena Veljača: Plavuša zna kako se nosi crvena haljina!

Jelena je ambasadorica Hera torbi koje potpisuje Robert Sever za kojeg ima samo riječi hvale te koji radi odličan posao kao kostimograf serije 'Larin izbor'.

Jelenu danas mediji prozivaju hrvatskom ikonom stila, no djevojka čiji 'stil' fotografi prate od njezine 23. godine priznala je kako bi neke od tih fotografija najradije spalila. Njezina se garderoba većinom se sastoji od stvari koje je kupila na putovanjima ili preko interneta. U Hrvatskoj kupuje ili naručuje od dizajnera specifične komade, najčešće za neke javne događaje.

'Od onog trenutka kad sam odrezala svoju kosu i rekla zbogom glumi u sapunicama, mislim da se moj stil nije pretjerano mijenjao: to je neka monokromna mješavina rocka i minimalizma', rekla je.

U razgovoru za portal Fashion.hr otkrila je i nekoliko omiljenih haljina koje zauzimaju posebno mjesto u njezinom ormaru.

1. Crvena i bijela haljina Matije Vujice
2. A'marie bež kombinezon
3. Crna haljina Narciso Rodriguez
4. Kožna haljina Krzno
5. Phillip Lim za trideseti rođendan
6. Bež haljina Alexander Wang
7. Vjenčanica Monique Lhuillier 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju