Stara narodna poslovica kaže da nezadovoljna žena mijenja ili dečka ili frizuru. Kad je u pitanju Nikolina Pišek, ne možemo vjerovati narodnim poslovicama, jer ona je žena koja pomiče sve granice. Umjesto jedne promijenila je pet frizura

Lijepa voditeljica prepustila je svoju dugu kosu timu salona  GT. Pod kreativnim vodstvom Zvonimira Franića, mlade nade hrvatskoga hair stylinga, isprobala je pet frizura i svaka joj savršeno pristaje. I dok će se nekima najviše svidjeti ekstravagantna djela salona GT, Nikolinin favorit je romantična frizura gdje joj je kosa uvijena prema unutra.

'Oduševila me jednostavnost i funkcionalnost ove frizure. Prekrasna je, jednostavna, a ne sjećam se da sam ni na kojem snimanju imala sličnu', objasnila je voditeljica svoj izbor.

>> Želi li žena obitelj pod svaku cijenu?

Nikolina je na cjelodnevnom snimanju bila savršeno strpljiva, a profesionalnost i prirodnost neke su od osnovnih karakteristika zbog čega je salon GT upravo u njoj prepoznao svoje zaštitno lice. Druge Nikolinine karakteristike koje su privukle salon GT su hrabrost i sloboda.

>> Sve Nikolinine kolumne pročitajte ovdje!

'Zvonimira poznajem već dugo, a kada mi je objasnio kako salon GT funkcionira, koliko je tu kreativnosti uneseno u svaku frizuru, koliko vedrine i volje, nisam mogla odbit suradnju. GT je najekskluzivniji salon u Hrvatskoj, nije me bilo strah prepustiti se u ruke njihovoga tima. Najbolji su',  rekla je Nikolina koja je, kad su u pitanju promjene jako hrabra i pravi je uzor milijunima žena.

- Nikolina je hrabra i nagle promjene joj nisu strane. Upravo smo zbog toga odlučili na njoj prikazati svih pet frizura kampanje. Vjerujemo da će mnogi prepoznati njenu hrabrost i sami u sebi pronaći hrabrosti za promjene koje donose radost u život', rekao je kreativni voditelj frizerskog tima Zvonimir Franić.

Za fotografije kampanje GT-a zaslužan je Goran Matijašec, za make-up Ivana Hotti, a frizuru salon GT koji poziva sve hrabre i one malo manje hrabre da ih posjete 'jer promijene počinju s nama'.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju