Iako nam vremenske prilike dugi period nisu išle na ruku, sunčana polovica srpnja napokon je oživjela uspavane plaže i privukla sve željne sunca i okusa mora na koži. A najljepši trenutak srpanjskih ljetnih razglednica od istoka do juga naše su prirodne ljepotice. Njihov je izgled za razliku od nametnutih nam ideala ljepote skrojenih u Photoshop tvornici, iskren i prirodan i kao takav vrijedan svake pažnje


Trendovi kupaćih kostima za razliku od odjeće nemaju tendenciju munjevitih izmjena, ovu sezonu nastavlja se duet klasičnog i modernog, printevi su razigrani i svojom maštovitošću i jarkim nijansama olakšavaju odabir onih u kojima je lako biti zamijećen.

A faktor upečatljivost,i sudeći po izboru djevojaka s naših plaža od kontinenta pa do juga, presudan je u izboru omiljenih dvodijelnih modela.

Bikini ljepotice biraju neonske boje, retro element točkica, resice i romantične cvjetne modele, te životinjski uzorak. Po uzoru na njihov izbor izdvojili smo modele koji će vam olakšati potragu za novim kupaćim kostimom.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju