Iako nam vremenske prilike dugi period nisu išle na ruku, sunčana polovica srpnja napokon je oživjela uspavane plaže i privukla sve željne sunca i okusa mora na koži. A najljepši trenutak srpanjskih ljetnih razglednica od istoka do juga naše su prirodne ljepotice. Njihov je izgled za razliku od nametnutih nam ideala ljepote skrojenih u Photoshop tvornici, iskren i prirodan i kao takav vrijedan svake pažnje


Trendovi kupaćih kostima za razliku od odjeće nemaju tendenciju munjevitih izmjena, ovu sezonu nastavlja se duet klasičnog i modernog, printevi su razigrani i svojom maštovitošću i jarkim nijansama olakšavaju odabir onih u kojima je lako biti zamijećen.

A faktor upečatljivost,i sudeći po izboru djevojaka s naših plaža od kontinenta pa do juga, presudan je u izboru omiljenih dvodijelnih modela.

Bikini ljepotice biraju neonske boje, retro element točkica, resice i romantične cvjetne modele, te životinjski uzorak. Po uzoru na njihov izbor izdvojili smo modele koji će vam olakšati potragu za novim kupaćim kostimom.