Elegantna, profinjena i otkrivena linija leđa obgrljena raskošnim materijalima i nekonvencionalnim krojevima haljina sve je češći izbor brojnih zvijezda koje su bespogovorno prihvatile novi trend bacajući dekolte kao dosadašnji neprikosoveni ukras ženske raskoši u blagi zaborav

Gola leđa inspirirala su brojne kreativce najpoznatijih modnih kuća da stvore raskošne haljine na kojima su grudi kao neprikosoveni ženski adut prekrivene i zatvorene u službi isticanja najgracioznijeg dijela ženskog tijela.

Tek rijetke su se usudile izrez produbiti tako do ogole predio iznad stražnjice, ističući time prema riječima Alexandera McQueena najerotičniji dio ženskog tijela.

>>'Izrezane' haljine: Samo za najljepša tijela

Haljine nekonvencionalnih krojeva dubokih izreza koji prateći liniju leđa malo toga ostavljaju mašti na volju bacile su tako toalete ziheraškog ukrasa u zaborav.

>>Tko ima najbolji dekolte: Najhrabrija izdanja na crvenom tepihu

Bijela sklupturalna toaleta otvorenog izreza na leđima bila je izbor Cate Blanchett na nedavnoj premijeri 'Hobita', baš kao i Anne Hathaway na crvenom tepihu u Londonu te u nekonvencionalnoj verziji Toma Forda u New Yorku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju