Miljenica domaće modne publike Aleksandra Dojčinović na jubilarnom 15. Perwoll Fashion.hr-u predstavila je novu kolekciju zanimljivih krojeva u kojima prevladavaju strože linije, ali i prepoznatljivi volani. Kolekcija obogaćena kaputima i bundama, te torbicama ručne izrade nesumnjivo će zadovoljiti ukus svih poklonica ženstvenog stila

Omiljena dizajnerica brojnih zvijezda Aleksandra Dojčinović samostalnom revijom otvorila je 15. izdanje Perwoll Fashion.hr-a. Nova kolekcija slavi ženstvenost i nastavila je niz uspješnih dosadašnjih izdanja odjevnih komada koje nailaze na sve veći broj modnih poklonica.

U novoj kolekciji Aleksandra Dojčinović prikazala je krojeve koji naglašavaju ženstvenost siluete, noviet su kaputi i torbe ručne izrade

>>Novinarke kao manekenke: 'Stvarna ljepota' s potpisom Aleksandre Dojčinović

Haljine koje prate liniju tijela i naglašavaju ženstvenost siluete poznata dizajnerica okupala je trendi bojama smaragdno zelene, karamel i bijele.

Novitet kolekcije su krznene bunde i kaputi u bijeloj boji i krojeva koji odišu elegancijom, a svaka kreacija dobila je i podršku nezaobilaznog modnog dodatka, ručno izrađenih torbica identičnog dizajna, ali u različitim bojama podebljanim trendi životinjskim printevima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju