11. Festival vjenčanja koji se ovaj vikend održava u Puli nudi na jednom mjestu sve informacije vezane uz organizaciju vjenčanja, a najzanimljivija je svakako revija novih modela haljina koje su publici predstavile Aleksandra Grdić i Tina Katanić

Modnom revijom starih vjenčanica koje potječu iz prošlog stoljeća svečano je otvoren festival vjenčanja 'Sposa News' koji je ove godine okupio sedamdesetak izlagača iz cijele Hrvatske, od Istre preko Rijeke pa sve do Varaždina.

Tom je prigodom predstavljena i knjiga 'Vjenčanje u fragmentima baštine i suvremenog doba' Marije Ivetić i Denisa Visentina, ravnatelja Muzeja grada Pazina.

>> Alex Grdić zavodi i u vjenčanici

>> Aleksandra Grdić: Kratko, kraće, najkraće

Ovaj festival omogućuje izravne kontakte s posjetiteljima i na taj način potencijalni mladenci mogu na jednom mjestu saznati sve informacije vezane uz organizaciju vjenčanja', kazala je na otvaranju Sandra Brajković-Fonović u ime jednog od organizatora, pazinske agencije 'Sandra'.

>> Manekenke pogledom naglasile seksepil

Dodala je kako je 'Sposa News' raznolikom ponudom postao poznati događaj u cijeloj Hrvatskoj, kao festival koji okuplja kvalitetne izlagače čija je ponuda vezana uz vjenčanja.

Posjetitelji će dva dana, koliko traje festival, moći razgledati vjenčanice, večernje haljine, svečana muška odijela, cvijeće, konfetijere, prstenje, pozivnice, torte te unikatne ručno izrađene darove za vjenčanja. (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju