Najpoznatije humanitarno događanje amfAR i ove je godine okupilo brojne ljepotice koje su na crvenom tepihu pokazale svoje najraskošnije izdanje. U paleti krojeva i boja najviše pažnje plijenile su crne i bijele kreacije koje su trend otvorenih leđa dovele na višu razinu spektakularnosti

Osim po filmskim spektaklima i najpoznatijim glumačkim imenima koji su obilježili proteklu godinu Cannes je poznat i po humanitarnom događaju koje svake godine prikuplja sredstva za istraživanja u borbi protiv AIDS-a.

Najviše pažnje plijenile su crne i bijele kreacije koje su trend otvorenih leđa dovele na višu razinu spektakularnosti

No osim po snažnom humanitarnom duhu amfAR je poznat i po glamuroznom crvenom tepihu za koji su zadužene ljepotice u najraskošnijim haljinama.

Iako svaka toaleta ima svoju priču koju su poznati dizajneri uz pomoć najraskošnijih materijala i krojeva učinili stvarnom i opipljivom, među najrazličitijim kreacijama uspjeli smo pronaći četiri koje imaju zajednički uzorak.

Tko vam ima najljepši izrez na leđima?

glasova:

Riječ je o trendu otvorenih leđa koji je doveden na višu razinu spektakularnosti.

Prorezi, trakice, svileni šalovi te zlatni lančići i ornamenti krasili su leđa brojnih ljepotica poput Sharon Stone, Paz Vege, Alessandre Ambrosio i Karoline Kurkove, a koja je haljina otvorenih leđa zaslužila najveću pohvalu javite nam u našoj anketi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju