Za crveni tepih dodjele nagrada BAFTA Angelina Jolie odabrala je klasično crno YSL odijelo koje je upotpunila bijelom košuljom i razvezanom leptir mašnom. Jednostavan stajling naglasila je i jednako 'običnim' make upom kakav u samo nekoliko poteza i sami možete postići na svom licu

Upečatljive maslinasto zelene oči i putene usne krase lice Angeline Jolie, koja si zahvaljujući pravilnim crtama i naglešnim adutima može priuštiti brojne stilove šminkanja. Za dodjelu nagrada BAFTA glumica je pažnju plijenila decentnim večernjim make upom kakav je poželjan i u svakodnevnim prilikama, a kojeg krasi prozračan ten.



Za dodjelu nagrada BAFTA Angelina Jolie je pažnju plijenila decentnim make upom kakav je poželjan i u svakodnevnim prilikama, a kojeg krasi prozračan ten

Make up artistica Sanja Agić skenirala je  svaki detalj večernje šminke i otkrila kako i sami možete postići identičan 'Angelina' izgled:

1. Bazu svježeg večernjeg make upa koji je pogodan i za svaku dnevnu priliku čini prozračan ten, a na licu Angeline on je postignut laganim puderom, za isti učinak može poslužiti BB krema u boji. Puder u kamenu u ovom slučaju nije potreban, a njegovo nanošenje svedeno je na minimum.

>> Za 100 kuna svi mogu imati usne kao Angelina Jolie

2. Oči su naglašene crnim tušem koji je blago isjenčan, a pogled su ukrasile umjetne trepavice. Crna olovka u donjem dijelu oka dodatno izoštrava i naglašava boju očiju, stvarajući kontrast sa Angelininom zelenom bojom očiju. Mekani izgled postignut je razmazivanjem linije.

3. Rumenilo na licu je gotovo neprimjetno, što je izvrsno uklopljenu uz prirodnu boju usana. Punoću usana zaokružila je olovka boje mesa na rubovima i prozirno sjajilo na usnama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju