U najvećoj tajnosti Angelina Jolie u petak je u popodnevnim satima sletjela u Pulu iz koje se uputila na predstavu kazališta Ulysses 'Kralj Lear' na Brijunima. Prije odlaska na najčarobniju pozornicu na jadranskoj obali, susrela se s predsjednikom Republike Ivom Josipovićem i tom prilikom zablistala u crnoj haljini čiju je jednostavnost nadogradila glumičina karizma. Manje je uvijek više, a u Angelininom slučaju ovo je stilski Oscar u kategoriji sofisticiranosti i elegancije

Najveće iznenađenje u ljetnoj društvenoj i kulturnoj kronici zasigurno je tajni dolazak Angeline Jolie u Hrvatsku. Na poziv svog prijatelja i osnovača već kultnog kazališta Rade Šerbedžije, glumica je stigla na Brijune kako bi pogledala predstavu 'Kralj Lear'. Prije nego li se uputila na tvrđavu Minor susrela se s predsjednikom Republike Ivom Josipovićem s kojim je razgovarala i o razminiravanju.

'S predsjednikom sam razgovarala o umjetnosti, o vašoj prekrasnoj zemlji, kao i o razminiravanju koje je još uvijek veliki problem. Kako mi je sin iz zemlje koja je isto pogođena ratom, upoznata sam s problemom i zato moramo raditi zajedno' izjavila je glumačka zvijezda.Za svoj prvi hrvatski posjet izabrala je crnu haljinu do koljena i zatvorenog izreza koja je lakskavo pratila liniju tijela. Elegantna kreacija je čak bez i jednog komada nakita izgledala je efektno i što je najbitnije kod jednostavnih haljina – savršeno je pristala.

>> Angelina Jolie: Duboki prorez za crveni tepih u Sarajevu

>> Angelina Jolie kao vila iz bajke

Ne znamo je li izbor male crne haljine, s kojom nas je upoznala Coco Chanel, na jučerašnji dan kada se obilježavao rođendan modne vizionarke slučajnost ili namjeran potez, ali je u svakom slučaju Angelina zaslužuje Oscar u kategoriji sofisticiranosti i elegancije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju