Angelina Jolie u francuskoj je prijestolnici popravili stilski gaf napravljen dan ranije u Londonu. Za grad mode odlučila se riješiti metara svjetlucave tkanine viška i dubokim izrezom otkriti dekolte i pokazati noge

Nakon londonske premijere filma 'Salt' na koju je Angelina Jolie stigla u haljini poput toge čiji su metri kanine 'pojeli' njezino mršavo tijelo, dan kasnije se odlučila za znatno laskaviju toaletu.

Na glamurozni crveni tepih u Pariz stigla je u svjetlucavoj haljini do koljena koja je dubokim izrezom naglašavala dekolte 35 godina stare zvijezde.

Ovu je kreacija s potpisom Pamelle Roland, koje ja za razliku od one Amande Wakeley naglasila i njezin uski struk, upotpunila srebrnim satenskim Ferragamo cipelama.

I u Parizu je strpljivo podijelila mnogobrojne autograme dok je istovremeno davala izjave okupljenim novinarima. Tako je na pitanje koga je povela sam sobom odgovorila je da je samo u društvu blizanaca Vivienne Marcheline i Knox Leona.

'Samo su bebe sa mnom. Provodimo samo naše posebno vrijeme' odgovorila je.

>> FOTO: Angelina Jolie izgubljena ispod haljine

>> VIDEO: Je li Angelina Jolie na rubu anoreksije

'Djeca su često sa mnom išla na filmski set gdje sam im dozvolila da se igraju umjetnom krvlju. Isprobavali su moje perike i uživali zabavljajući se sa rekvizitima' dodala je Angelina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju