U omiljenoj ženskoj zabavi, modi koja je često nepredvidljiva i u kojoj su negativni bodovi svakodnevni, odlično se snašla manekenka Anita Dujić koja je sve sigurnija u svoj modni izričaj u kojem je ženstvenost glavna nit vodilja

Ženstveni krojevi jednostavnih haljina i suknji, kombinacije u kojima otkriva zaigranost s bojama kao i smjelost u uspješnoj mješavini stilova postali su ključni elementi sada već prepoznatljivog modnog stila manekenke Anite Dujić kojim rijetko kada daje povoda kritikama.

>>Dva odlična izdanja lijepe Anite Dujić

Lijepa brineta za svečanu dodjelu beauty nagrada časopisa Cosmopolitan tako je jednostavnom kombinacijom zaslužila samo pohvale.

>>Dva lica ljepotice: Što joj bolje pristaje anđelica ili vražica?

Obučena u malu crnu haljinu s tredni peplum volanom i istaknutog dekoltea nije izazvala modnu revoluciju, ali je pokazala kako jednostavni komad uz nekoliko ključnih dodataka može uvijek iznova zasjati.

Smeđa pismo torbica i crne sandale s upečatljivim remenom optočenim kristalčićima, te decentan zlatni nakit savršeno su se uklopili uz njezinu nježnu pojavu kojom je nenametljivo izazvala efektan dojam.