Nerviraš se oko svoje frizure? Mi ne vidimo razlog za to jer naših pet kolekcija proizvoda Aussie sadrže sve što ti je potrebno za njegu kose. Ovo ti izgleda kao izbjegavanje problema? Da, točno o tome se i radi. Uživaj u životu, a nama prepusti brigu o kosi. Zabavno, zar ne? A ne bi li bilo još zabavnije uživati u toploj Australiji dok se drugi ovdje smrzavaju?

Aussie i dm pružaju ti priliku da posjetiš zemlju u kojoj je nastao Aussie. Pitaš se kako? Od 1. 10. do 31. 10. 2013. u prodavaonicama dm-a kupi bilo koja dva proizvoda Aussie pri jednoj kupnji i time dobivaš priliku osvojiti putovanje u Australiju za dvije osobe.

Provedi 10 nezaboravnih dana u Australiji s najboljom prijateljicom, dečkom ili mamom...i raspusti svoju aussastičnu kosu na plaži dok tvoje frendice kod kuće svoju skrivaju pod vunenom kapom.

Anamarija Asanović, poznata hrvatska dizajnerica i zaštitno lice Aussieja za Hrvatsku, podijelila je s nama svoje oduševljene Aussijem i ovom nagradnom igrom: Ne mogu dovoljno nahvaliti Aussie…zaista je fenomenalan, sjajno njeguje moju kosu i ona uvijek izgleda kao da sam ovog trena izašla iz frizerskog salona. Šampon, balzam i 3 Minute Miracle Moist na mojoj kosi čine čuda, a koja djevojka ne voli kada se netko o njoj brine? Ova nagradna igra šlag je na torti mojeg oduševljenja Aussiejem. Čula sam da je Australija divna zemlja, nažalost još je nisam posjetila, ali možda i sama zaigram ovu nagradnu igru. Tko zna…možda ću imati sreće.

Kaže se kako ne možeš uvijek svima udovoljiti, ali mi se s time ne slažemo jer naše bočice sadrže ponešto za svakoga. Bit Aussieja je u sljedećem: u proizvodnju svake bočice za njegu kose utkano je mnogo znanja i mudrosti koja će učiniti čuda na tvojoj kosi, bez obzira na to muči li te mlitava, beživotna ili zamršena kosa koja je potpuno izvan kontrole.

Proizvodi Aussie imaju jaku osobnost. Na svakom našem proizvodu nalazi se rečenica koja sažima filozofiju marke Aussie: Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom - ovaj put u Australiji!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju