Večer posvećena modi koju zvijezde i mediji s nestrpljenjem očekuju je gala večer koja se održava u Metropolltan muzeju u New Yorku. Večer za koju zvijezde mjesecima unaprijed biraju haljine ove je godine bila pravi promašaj za Beyonce koja je odabirom haljine željela zablistati te pokazati liniju nakon poroda, no uspjela je u potpunosti promašiti

Haljina Givenchy Haute Couture nije pretvorila Beyonce u divu. Crna i ljubičasta boja u kombinaciji s perjem, tilom i čipkom otkrila je previše, a pogled odotraga nije puno toga ostavio mašti. 

>> Beyonce: Na granici kiča i neukusa

>> 10 najljepših haljina crvenog tepiha

Prozirnu Givenchyjevu haljinu pjevačica je ublažila bodijem u boji kože koji se nije uklopio u ovu modnu priču te se tridestogodišnja mama koja je u siječnju rodila djevojčicu Blue Ivy te htjela zadiviti svojom pojavom nij eproslavila ovim izdanjem, a modni su je kritičari stavili prvu na listu najgore odjevenih dama.

Saraha Jessica Parker u haljini Valentino cvjetnog uzorka s odgovarajućim cipelama Manoo Blahnik izgledala je spremna za vrtnu čajanku dok je njezina mlađa kolegica Kristen Dunst zakoračila u osamdesete te u narančastoj haljini Rodarte i s nakitom koji potpisuju dizajneri Neil Lane i Van Cleef & Arpels pronašila gotovo jednako kao i Beyonce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju