Na dodjeli nagrada 'BET Awards' u žutoj je haljini na pozornicu zakoračila i Beyonce. Duboki prorez bio je i njezin hrabar izbor koji je otkrio njezinu fit nogu koju nije zasjenio niti vidljivi celulit

Nakon rođenja svoje šestomjesečne kćerkice Blue Ivy, Beyonce se gotovo ne pojavljuje na javnim odgađanjima i ostalim okupljanjima poznatih osoba. Ali na jednu je večer svoje majčinske obaveze zamijenila pojavljivanjem na sceni u glamuroznoj haljini.

>> Tko je još prošao najteži test na celulit?

Razlog zbog kojeg je mega uspješna pjevačica zakoračila na scenu 'The Shrine Auditoriumu' u toaleti Stephane Rollanda dubokog proreza u Los Angelesu je preuzimanje nagrade za najbolju pjevačicu na dodjeli BET Awardsa.

>> Indira ponosno pokazala svoj celulit

Njezinoj blistavosti osim poznatog majčinskog sjaja pridonio je i sjajan materijal, metalizirani remen i nježni glitter na fit nogama.

Na njima je osim svjetlucavog praha bio vidljiv i celulit kojeg proglašavamo zakletim neprijateljem ljepote te ga skrivamo pod svaku cijenu.

Neopterećena pjevačica je znala da će svi reflektori 'skenirati' njezin izgled, a imidž biti pod povećalom cijele javnosti. Ali to je nije spriječilo da s ogoljelom nogom u štiklama zakorači na pozornicu kako bi primila svoju nagradu i dokazala kako pravoj ljepoti narančina kora ne može ništa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju