Pjevačica Beyonce koja je na dodjeli MTV nagrada s cijelim svijetom podijelila vijest da očekuje svoju prvu bebu ne namjerava zaustaviti karijeru. Aktivna trudnica je nakon predstavljanja proljetne kolekcije svoje dizajnerske linije House od Deréon u Londonu, u New Yorku predstavila novi parfem koji je nazvala 'Pulse'

Beyonce je trudnički trbuščić koji se tek nježno nazire sakrila plavom mini haljinom, puno kraćom nego što smo navikli vidjeti pjevačicu pogotovo od kada je u blaženom stanju. Haljina ukrašena šljokicama u prvi je plan stavila noge, a ono što je mnogima zapelo za oko je blistava sreća kojom Beyonce zrači.

Uz svjetlucavu haljinu koja se savršeno uklopila uz plavu bočicu novog parfema 'Pulse' Beyonce je složila i nisku pletenicu, jesenski hit među frizurama.

>> VIDEO: Nitko nije ravan mirisnoj Beyonce

>> Beyonce: Zlatni štit za trudnički trbuščić

>> Beyonce: Raskošna haljina naglas

'Pulse' je njezin treći parfem, a ako se podsjetimo da je parfem 'Heat' bio uvjerljivo najprodavaniji celebrity parfem i njegov će naslijednik gotovo je sigurno imati isti uspjeh.

U samo mjesec dana prodano je 3 milijuna bočica parfema 'Heat'. I dok ostali celebrityji u godinu dana zarade oko 2,5 milijuna dolara unovčavanjem svog mirisnog potpisa, lijepa Beyonce to učini u svega 30 dana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju