Robyn Lawley, manekenka poznata po svojim XL proporcijama osvanula je u kampanji za donje rublje. Odjevena u grudnjak i gaćice namijenjene većim konfekcijskim brojevima manekenka je pozirala otkrivajući zaobljenu figuru sa svim svojim manama i vrlinama, bez intervencija Photoshopa

Manekenka poznata po svojim XL proporcijama Robyn Lawley svojom je ljepotom, ali i specifičnošću poharala svijet, a njezina je zaobljena figura do sada krasila brojne naslovnice poznatih časopisa poput Voguea, Ellea, Glamoura i Marie Clairea.

>> Oštra debeljuca održala lekciju ljepote

No tijelo ove zanosne Australka postalo je toliko popularno da ju je u svojim modelima želio vidjeti i brend donjeg rublja za krupnije žene Panache.

>> Napokon se i to dogodilo: Realne proporcije izgurale ženske 'štapiće' iz izloga

Robyn se tako pojavila u kampanji pozirajući u stilu pun up djevojke pedesetih godina, odjevena u udobne i elegantne grudnjake i gaćice namijenjene većim konfekcijskim brojevima, do veličine 46.

Za razliku od brojnih poznatih brendova rublja koji Photoshopom dodatno stanjuju struk i izduljuju figuru svojih već ionako premršavih modela koje onda izgledaju poput lutki iz izloga, fotografije nove kolekcije izašle su u javnost bez cenzure, odnosno bez retuširanja i skrivanja  vrlo prirodnih 'nedostataka' lijepe i zaobljene manekenke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju