Koliko je poznatim glumicama i pjevačicama bitno da se što više go vori i piše o njihovim modnim odabirima pokazuje i sve češća praksa presvlačenje nakon odrađenog javnog nastupa. Ne u neku komotniju odjeću u kojoj žele otići svojim kućama, već jednako atraktivnu kombinaciju stilski usklađenu s prethodnim modnim odabirom. Za time se povela i popularna Blake Lively

Promotivna turneja za film 'Savages' u kojemu Blake Lively glumi glavni ženski lik svoju je stanicu imala i u TV showu Davida Lettermana.

>> Blake Lively: Stvorena za čisti glamur

Njegova je duhovita pitanja dočekala u haljini najnježnije ružičaste boje s prorezom po sredini haljine te dekolteom 'ključanicom' ukrašenim blještavim obrubom.

>> Blake Lively: Roza štikle vs. ružne uggsicePri izlasku iz zgrade fotografima je pozirala u uskoj i zatvorenijoj bijeloj toaleti s disketnim ukrasom na desnom ramenu i šik širokim lijevim rukavom. Zajednički detalj koji je povezivao obje kombinacije su fantastične štikle Christiana Louboutina koji joj je već posvetio jedan model svojih poznatih štikli.

Istog dana lijepa plavuša je spremno pozirala i na crvenom tepihu, no ovaj put je odabrala dugu, elegantnu Gucci haljinu grčkog kroja u nježno žutoj boji, a kosu je podigla u omiljenu pletenicu na stranu. Sve tri kombinacije naglasile su njezinu eleganciju i ljepotu, a koja joj najbolje pristaje procijenite sami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju