Želite se osjećati posebno i očekujete od svog frizera da vam preporuči njegu koja je namijenjena samo vašoj kosi? Želite rješenje koje je učinkovito i čije ćete rezultate odmah vidjeti? Otkrivamo vam tajnu prekrasne kose glumice Blake Lively

Žene najčešće imaju, ne jednu, nego više potreba i nisu spremne na kompromise. Nnjihova suha kose može ujedno biti oslabljena, beživotna, s bojom bez intenziteta. Tankoj je kosi potrebno puno više od učinka gustoće.

>> Blake Lively: Razbarušena kosa osvaja bolje od dekoltea

>> 3 frizure koje su promijenile poimanje glamura

Kako bi pronašao rješenje za sve veće zahtjeve današnjih žena, Kérastase otvara vrata salona budućnosti s lansiranjem Fusio-Dose. Kosi je neophodan tretman ne samo osnovnih, nego i dodatnih potreba, koje su jedinstvene od osobe do osobe. Kako bismo postigli zdravu, spektakularnu kosu potrebno je zadovoljiti oba aspekta.

Žene koje su isprobale Fusio-Dose svjedoče o njegovoj učinkovitosti. Jedna od njih je i glumica Blake Lively, koja je veliki fan tretmana. Samo tretmani rađeni po mjeri mogu kosi pružiti mekoću, sjaj i podatnost,  a plavokosa trendseterica i muza karla Lagerfelda zna točno što joj je potrebno kako bi se kosa vratila svojoj iskonskoj ljepoti!

Fusio-Dose pretvara salon u laboratorij visoke tehnologije i pokreće novu eru personalizirane njege kose. Temeljen na visoko koncentriranim aktivnim sastojcima, Fusio-Dose omogućava frizeru stvaranje prilagođene formule za svakog klijenta, savršenu alkemiju za optimalan rezultat. Sa četiri stručna koraka koja se sastoje od ispitivanja suhoće, senzilibiteta boje, snage i gustoće kose, profesionalac analizira primarne i sekundarne potrebe kose te nudi duboki tretman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju