Na 16. izdanju modnog događanja Fashion. hr tijekom četiri dana trajanja svoje kolekcije pokazalo je 16 domaćih dizajnerskih imena. Među publikom posebno su se isticale poznate dame, ambasadorice hrvatskog dizajna. Jedna od najelegantnijih, glumica Bojana Gregorić, zablistala je u dvobojnom baloneru čiji su kroj i sjajna tkanina preuzeli ulogu haljine

Za posljednju večer modnog događanja  obožavateljica domaćeg dizajna Bojana Gregorić, inače poznata po uvijek elegantim i ženstvenim izdanjima odabrala je dvobojan baloner s potpisom eNVy room za Bellissima.

>>Lagane jakne: 10 proljetnih komada od 199 do 1.200 kuna

Bezvremenski odjevni komad glumica je prošetala poput haljine, za takvu namjenu bili su zaslužni sjajni materijal, tri četvrt dužina rukava i blagi A kroj u donjem dijelu elegantnog odjevnog komada.

Večernji stajling upotpunili su odabrana retro frizura, crne salonke i blagi make up. Po uzoru na Bojanin odabir prošetali smo trgovinama i izdvojili balonere u različitim bojama i krojevima koji se lako mogu kombinirati u dnevnim i večernjim izdanjima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju