Na 20. Sarajevo film festivalu prikazan je film Jasmile Žbanić 'Otok ljubavi' u kojemu jednu od uloga ima Bojana Gregorić. Na crvenom tepihu najpopularnijeg filmskog festivala u regiji, pojavila se i prelijepa glumica u crnoj haljini izrazito naglašenog seksepila i dramatičnosti koje podsjeća na flamenco haljine

Bojana Gregorić se uvijek ističe kao jedna od najbolje odjevenih dama koja u svom modnom životopisu nikada ne bilježi promašaje i gafove.

Uvijek u pravoj mjeri kombinira ženstvenost i profinjenost, znajući točno kakav stil pristaje kojoj prilici.

Zato je za crveni tepih premijere filma 'Otok ljubavi' prostrtom na Sarajevo film festivalu, odabrala toaletu najvišeg stupnja glamura i dramatičnosti.

Uvijek nepogrešiva crna boja ovoga puta je zasjala na toaleti modnog dvojca eNVy room naglašenog dekoleta istaknutog upečatljivim čipkastim volanom koji je dosezao gotovo do struka.

Donji dio haljine nije bio ništa manje upečatljiv, a za to se pobrinuo duboki izrez u služni Bojaninih vretenastih nogu.

Osim Bojane u filmu ‘Otoka ljubavi’ glume Ermin Brav, Ariana Labed, Ada Condeesco, Leon Lučev, Branka Petrić Fehmi, Franco Nerok oji donose prilično intigantnu priču. A radnja filma uistinu je nesvakidašnja i uz puno glazbe donosi i puno humora specifičnog za ovo podneblje.

Ostale Bojanine kombinacije s uvijek elegantnim crnima haljinama pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju