Boyfriend traperice, odnosno one koje izgledaju kao da ste ih posudili od dečka vrlo su popularan kroj koji ako želite izgledati trendi treba znati nositi. Uz ovakve traperice vrijedi pravilo kao i kod ravnog kroja- nogavice moraju biti zavrnute do gležnjeva i modna igra uz niske ili visoke potpetice može započeti

Boyfriend jeans model je koji ne ističe obline i ne oblikuje figuru, ali sve trendseterice mu ne mogu odoljeti. Razlog tomu je ležeran i cool izgled koji brojne dame vole isticati i dati do znanja kako im traperice u službi isticanja oblina nisu prioritet.

>>Od jutra do večeri: 3 modela traperica za svaku prigodu

Obožavateljice ovog komada su brojne zvijezde koje ga poput Gwen Stefani nose uz štiklu ili tenisicu sa skrivenom petom, Sarah Jessica Parker u svom ormaru broji na desetke modela koje upotpunjuje tenisicama. Za ženstven izgled glumice Rachel Bilson u širokom modelu traperica zaslužne su podvrnute nogavice koje u prvi plan stavljaju štikle.

Odabrali smo 3 modela popularnih traperica i upotpunili ih dodacima uz koje ćete izgledati šik i opušteno u svakoj prilici. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju