Povodom tjedna izraelske kulture 'Čarolija Izraela – ljeto u Zadru', pripadnice ljepšeg spola imat će prilike uživati u najnovijim modelima kupaćih kostima poznatog izraelskog branda Gottex

Kulturni događaj godine 'Čarolija Izraela - ljeto u Zadru' otvorit će se u četvrtak, 12. srpnja u 21.15 sati na zadarskom Forumu. nakon službenog otvorenja kojem će nazočiti veleposlanik Države Izrael Nj.E. Yossi Amrani, pročelnik grada Zadra Zvonimir Vrančić i direktor Turističke zajednice Zadra Zvonko Šupe slijedi koncert ansambla Yamma.

Ubrzo nakon svečanog otvorenja u subotu 14. srpnja u 21.30 sat na Forumu slijedi prava poslastica za ženski dio publike. Pripadnice ljepšeg spola imat će prilike uživati u najnovijim modelima kupaćih kostima poznatog izraelskog branda Gottex.

Reviju će nositi manekenke iz agencije Colors te će prezentirati glamurozne modele kupaćih kostima i neizostavnih modnih dodataka, koji su neophodni pri pakiranju za odlazak na godišnji odmor ili produženi vikend.

Gottex je svjetski poznati brand, koji je osnovan 1956. godine u Izraelu te je od tada simbol za glamurozne, trendi i visoko kvalitetne kupaće kostime i odjeću za plažu.

>> Kulturni događaj godine 'Čarolija Izraela – ljeto u Zadru'

Zahvaljujući novoj kreativnoj direktorici Molly Grad, koja je diplomirala na renomiranom sveučilištu Design School Central Saint Martins te je radila u prošlosti za etablirane svjetske dizajnere i modne kuće poput Stelle McCartney, Yves Saint Laurent, Gianfranco Ferre, Gottex je dobio jedan novi modni elan koji se kreće u korak sa svim svjetskim trendovima.

Jedna od važnijih modnih priznanja koje je osvojila za svoj rad i kreativnost, zasigurno je i prva nagrada prestižne modne kuće Chloe i njihove kreativne direktorice Phoebe Philo.
Svoje bogato iskustvo stečeno radom sa svjetskim modnim legendama i neosporni talent, pretočila je u svoj kreativni svijet te učinila Gottex jednim od najpoželjnijih modnih brandova, kada su u pitanju kupaći kostimi i popratni modni dodaci za plažu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju